Contactgegevens keuring Anderlecht

Contactgegevens autokeuring Anderlecht
Keuringscentrum 11
Arbeidsstraat 3-9
1070 Anderlecht
Telefoon: 02/529 07 84
Fax: 02/529 07 89

Openingsuren

Maandag: van 07u00 tot 19u00 *
Dinsdag: van 07u00 tot 17u00
Woensdag: van 07u00 tot 17u00
Donderdag: van 07u00 tot 17u00
Vrijdag: van 07u00 tot 17u00

* maandag enkel op afspraak van 17u tot 19u.

Is de keuring in Anderlecht op afspraak?

Keuring personenwagens en gelijkgesteld

  • Periodieke keuring met of zonder afspraak
  • Herkeuring zonder afspraak
  • Keuring voor verkoop is niet mogelijk in Anderlecht, dit kan wel op de autokeuring in Vorst

Keuring lichte vracht

  • Periodieke keuring enkel op afspraak
  • Herkeuring zonder afspraak
  • Keuring voor verkoop is niet mogelijk in Anderlecht, dit kan wel op de autokeuring in Vorst

Keuring aanhangwagens

  • Niet mogelijk in Anderlecht

Keuring vrachtwagens

  • Niet mogelijk in Anderlecht

Keuring bussen en autocars

  • Niet mogelijk in Anderlecht

De Autokeuring Anderlecht is het officiële keuringsstation voor Anderlecht en omgeving. Dit betekent evenwel niet dat u verplicht bent om uw voertuig bij dit keuringcentrum aan te bieden.

U kan ervoor opteren om een naar een andere autokeuring te gaan. Dit kan ook in een andere stad of provincie. U bent immers vrij om naar het centrum van uw keuze te gaan. Enkel wanneer uw wagen een rood keuringsbewijs krijgt bent U verplicht om dezelfde autokeuring te gaan. Hebt u dus van de autokeuring Anderlecht een rood keuringsbewijs ontvangen dan bent u wel verplicht om naar dat station te gaan. U kan niet bij een andere keuring terecht. Ook niet wanneer dat andere keuringcentrum deel uitmaakt van dezelfde groep.

Wanneer U van de autokeuring Anderlecht een uitnodiging per post ontvangt betekent dit niet dat U naar dat station moet gaan. De uitnodiging is bedoeld om u er aan te herinneren dat U met uw wagen binnenkort naar de controle moet gaan. Deze bevat de gegevens van de technische controle Anderlecht omdat dit de keuring is die zich het dichtst bij uw woonplaats bevindt. U kan gerust naar een ander station gaan en de uitnodigingskaart meenemen.

Eigenaars van een wagen kiezen er soms voor om naar een ander station te gaan omdat de openingsuren beter overeenstemmen met hun persoonlijke agenda. Vooral de data waarop u op afspraak kan niet in alle stations dezelfde.

Autokeuring Anderlecht openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Anderlecht openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Anderlecht openingsuren vindt U op onze pagina ‘openingsuren’.

U vindt op deze pagina de autokeuring Anderlecht contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Anderlecht kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Anderlecht.

Gegevens technische controle Anderlecht

autokeuring Anderlecht openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Anderlecht? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Anderlecht én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!