Contactgegevens keuring Deurne

Contactgegevens autokeuring Deurne


Autokeuring Keuringscentrum 49
Santvoortbeeklaan 34-36

Openingsuren

Maandag: van 07u00 tot 17u00
Dinsdag: van 07u00 tot 17u00
Woensdag: van 07u00 tot 17u00
Donderdag: van 07u00 tot 19u00
Vrijdag: van 07u00 tot 17u00
  • Er geldt een gemengd systeem: het is altijd mogelijk om tijdens de openingsuren een gewone keuring voor een personenwagen of bedrijfsvoertuig uit te voeren met of zonder afspraak.
  • Keuring voor verkoop kan enkel op afspraak.
  • Een herkeuring is altijd zonder afspraak. Voertuigen die komen voor een herkeuring staan in een aparte rij. Ze worden met voorrang behandeld.
  • Keuring na een ongeval: niet mogelijk in de keuring van Deurne. Dit kan wel in de stations van Brasschaat, Willebroek, Alken en Diest
  • Keuring voor verlaagde voertuigen: niet mogelijk in dit station, enkel in Brasschaat, Willebroek, Alken en Diest
  • Invoerprocedure: Een invoerprocedure is niet mogelijk in dit station, enkel in Antwerpen-Noorderlaan, Turnhout, Willebroek, Alken en Rotselaar

Wie in de Deurne of omgeving woont kiest er meestal voor om naar het keuringstation Deurne te gaan om zijn of haar voertuig te laten inspecteren.

Ook bestuurders die in Berchem, Borgerhout, Ekeren, Hoboken, Merksem of Wilrijk wonen bieden dikwijls hun wagen in de autokeuring Deurne aan. Immers, in België ben je vrij om zelf te kiezen waar je met je auto naar de jaarlijkse schouwing gaat. Je hoeft ook niet jaarlijks naar hetzelfde station te gaan. Er is één uitzondering: als je rood hebt gekregen op de keuring ben je wel verplicht om je wagen in hetzelfde station opnieuw aan te bieden. Ben je niet door de keuring in het autokeuring Deurne dan ben je wel verplicht om je wagen opnieuw aan te bieden in Deurne. Je kan niet terecht bij een andere autokeuring. Ook niet wanneer dat station deel uitmaakt van dezelfde groep.

Het is ook zo dat de technische controle per post een uitnodiging stuurt om je wagen ter controle aan te bieden. Dit bericht is enkel een herinnering. Woon je in de buurt van de autokeuring van Deurne zullen de gegevens van dat centrum vermeld staan op het kaartje. Ook dit is slechts informatief. Je blijft vrij om met je wagen naar een ander station te gaan. Je kan er voor kiezen om bijvoorbeeld in het station Hoboken of Antwerpen te gaan. Maar je kan bij wijze van spreken ook in Mechelen of Rotselaar terecht.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen in plaats van het autokeuring Deurne een ander centrum verkiezen. Vaak heeft dit te maken met praktische overwegingen. Een ander station ligt dichter bij het werk of het komt beter uit qua openingsuren. Het is zo dat de openingsuren van de autokeuring Deurne overeenstemt met die van de meeste andere autoschouwingen. Er zit wel verschil in de dagen en uren waarop je een afspraak kan krijgen.

Autokeuring Deurne openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Deurne openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Deurne openingsuren vindt U op onze pagina ‘openingsuren’.

U vindt op deze pagina de autokeuring Deurne contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Deurne kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Deurne.

Gegevens technische controle Deurne

autokeuring Deurne openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Deurne? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Deurne én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!