Contactgegevens keuring Schaarbeek

Contactgegevens autokeuring Schaarbeek


Keuringscentrum 12
Kolonel Bourgstraat 118
1140 Schaarbeek
Telefoon: 02/726 91 52 (niet voor afspraken)

De keuring in Schaarbeek is altijd op afspraak. Reserveren kan via het online platform.

Openingsuren Schaarbeek

Maandag: van 07u00 tot 16u30 *
Dinsdag: van 07u00 tot 16u30
Woensdag: van 07u00 tot 16u30
Donderdag: van 07u00 tot 16u30 *
Vrijdag: van 07u00 tot 16u30

* Op maandag en donderdag ook open van 17 uur tot 19 uur

Tweedehandskeuring Schaarbeek

Maandag: van 07u00 tot 15u00
Dinsdag: van 07u00 tot 15u00
Woensdag: van 07u00 tot 15u00
Donderdag: van 07u00 tot 15u00
Vrijdag: van 07u00 tot 15u00

Eerste keuring bedrijfsvoertuigen

Maandag: van 07u00 tot 16u00
Dinsdag: van 07u00 tot 16u00
Woensdag: van 07u00 tot 16u00
Donderdag: van 07u00 tot 16u00
Vrijdag: van 07u00 tot 16u00

De Autokeuring Schaarbeek is het officiële keuringsstation voor Schaarbeek en omgeving. Dit betekent evenwel niet dat u verplicht bent om uw voertuig bij dit keuringscentrum aan te bieden.

U kan ervoor opteren om een naar een andere autokeuring te gaan. Dit kan ook in een andere stad of provincie. U bent immers vrij om naar het centrum van uw keuze te gaan. Enkel wanneer uw wagen een rood keuringsbewijs krijgt bent U verplicht om dezelfde autokeuring te gaan. Hebt u dus van de autokeuring Schaarbeek een rood keuringsbewijs ontvangen dan bent u wel verplicht om naar dat station te gaan. U kan niet bij een andere keuring terecht. Ook niet wanneer dat andere keuringscentrum deel uitmaakt van dezelfde groep.

Wanneer U van de autokeuring Schaarbeek een uitnodiging per post ontvangt betekent dit niet dat U naar dat station moet gaan. De uitnodiging is bedoeld om u er aan te herinneren dat U met uw wagen binnenkort naar de controle moet gaan. Deze bevat de gegevens van de technische controle Schaarbeek omdat dit de keuring is die zich het dichtst bij uw woonplaats bevindt. U kan gerust naar een ander station gaan en de uitnodigingskaart meenemen.

Eigenaars van een wagen kiezen er soms voor om naar een ander station te gaan omdat de openingsuren beter overeenstemmen met hun persoonlijke agenda. Vooral de data waarop u op afspraak kan niet in alle stations dezelfde.

Autokeuring Schaarbeek openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Schaarbeek openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Schaarbeek openingsuren vindt U op onze pagina ‘openingsuren’.

U vindt op deze pagina de autokeuring Schaarbeek contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Schaarbeek kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Schaarbeek.

Gegevens technische controle Schaarbeek

autokeuring Schaarbeek openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Schaarbeek? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Schaarbeek én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!