Contactgegevens keuring Zellik

Z1 Researchpark 90
1731 Zellik

Is de keuring in Zellik op afspraak?

  • Regeling vanaf 1 augustus 2022:
  • Jaarlijkse periodieke keuring personenwagens, mobilhomes en lichte bedrijfsvoertuigen: enkel op afspraak
  • Tweedehandskeuring personenwagen, mobilhomes en lichte bedrijfsvoertuigen: enkel op afspraak
  • Keuring van voertuigen van meer dan 3500 kg:  enkel op afspraak
  • Keuring van aanhangwagens: enkel op afspraak
  • Herkeuring personenwagen, mobilhomes en lichte bedrijfsvoertuigen: enkel op afspraak
  • Keuring na ongeval: enkel op afspraak
  • Keuring homologatie: enkel op afspraak

Openingsuren

Maandag: 07u30 – 11u30  en 12u00- 16u00
Dinsdag: 07u30 – 11u30  en 12u00- 16u00
Woensdag: 07u30 – 11u30  en 12u00- 16u00
Donderdag: 07u30 – 11u30  en 12u00- 16u00
Vrijdag: 07u30 – 11u30  en 12u00- 16u00
  • De laatste keuring vangt aan om 15u30.
  • Alle keuringen gaan door op afspraak.

Ligging

De Autokeuring Zellik is het officiële keuringsstation voor Zellik en omgeving.

Dit betekent evenwel niet dat u verplicht bent om uw voertuig bij dit keuringcentrum aan te bieden. U kan ervoor opteren om een naar een andere autokeuring te gaan. Dit kan ook in een andere stad of provincie. U bent immers vrij om naar het centrum van uw keuze te gaan. Enkel wanneer uw wagen een rood keuringsbewijs krijgt bent U verplicht om dezelfde autokeuring te gaan. Hebt u dus van de autokeuring Zellik een rood keuringsbewijs ontvangen dan bent u wel verplicht om naar dat station te gaan. U kan niet bij een andere keuring terecht. Ook niet wanneer dat andere keuringcentrum deel uitmaakt van dezelfde groep.

Wanneer U van de autokeuring Zellik een uitnodiging per post ontvangt betekent dit niet dat U naar dat station moet gaan. De uitnodiging is bedoeld om u er aan te herinneren dat U met uw wagen binnenkort naar de controle moet gaan. Deze bevat de gegevens van de technische controle Zellik omdat dit de keuring is die zich het dichtst bij uw woonplaats bevindt. U kan gerust naar een ander station gaan en de uitnodigingskaart meenemen.

Eigenaars van een wagen kiezen er soms voor om naar een ander station te gaan omdat de openingsuren beter overeenstemmen met hun persoonlijke agenda. Vooral de data waarop u op afspraak kan niet in alle stations dezelfde.

Autokeuring Zellik openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Zellik openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Zellik openingsuren vindt U op onze pagina ‘openingsuren’.

U vindt op deze pagina de autokeuring Zellik contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Zellik kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantZellikiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Zellik.

Gegevens technische controle Zellik

autokeuring Zellik openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Zellik? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Zellik én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!