Contactgegevens keuring Brugge

Autokeuring KM Brugge
Kolvestraat 29
8000 Brugge
telefoon: 059 25 55 55 – fax: 050 45 70 71

Afspraak KM Brugge

 • Auto’s, bestelwagens met een MTM tot 3500 kg, mobilhomes en minibussen: van maandag tot vrijdag met of zonder afspraak.
 • Vrachtwagen, bus, oplegger en aanhangwagen: van maandag tot vrijdag zonder afspraak
 • Een keuring voor verkoop van een voertuig is bij voorkeur op afspraak
 • Online een afspraak maken? Meer info en weblinks op overzichtspagina afspraak maken met de keuring.

Openingsuren

Maandag: van 07u00 tot 19u00 *
Dinsdag: van 07u00 tot 17u00
Woensdag: van 07u00 tot 17u00
Donderdag: van 07u00 tot 19u00 *
Vrijdag: van 07u00 tot 17u00
 • * Maandag en donderdag op afspraak van 17u tot 19u

Je auto laten keuren in de regio Brugge

Brugge is één van de belangrijkste steden van West-Vlaanderen. De Autokeuring Brugge behoort dan ook tot de grootste van de provincie. Dit keuringscenter is gemakkelijk te bereiken omdat het gelegen is aan een belangrijke invalsweg. Ook wie van Blankenberge of Zeebrugge komt en zijn auto en de keuring van Brugge wenst aan te bieden is snel ter plaatste. Oostende heeft zijn eigen autokeuring. Wie er toch voor opteert naar de autokeuring in Brugge te rijden kan dit gemakkelijk via de oude baan Oostende-Brugge. Vooraleer U in Brugge toekomt slaat U af richting Blankenberge. Op het industrieterrein aan de rechterkant vindt U de Kolvestraat met de Autokeuring Brugge. Deze industriezone draagt de naam Blauwe Toren.

De Autokeuring Brugge is het officiële keuringsstation voor Brugge en omgeving. De meeste mensen komen uit de Brugge centrum of deelgemeenten als Assebroek, Christus-Koning, Dudzele, Koolkerke Lissewege, Sint-Andries, Sint-Jozef, Sint-Kruis, Sint-Michiels, Sint-Pieters, Zeebrugge of Zwankendamme. Ook wie in een buurgemeente woont van Brugge zal meestal zijn wagen aanbieden bij de Brugse keuring gelegen in de Kolvestraat 29 – 8000 Brugge. Meer bepaald gaat het om de inwoners van Blankenberge, Zuienkerke, Jabbeke, Zedelgem, Oostkamp, Beernem, Damme en Knokke-Heist.

Autokeuring Brugge of een ander station?

Woon je in deze regio? Dit betekent evenwel niet dat je verplicht bent om je voertuig bij dit keuringscentrum in Brugge aan te bieden. U kan ervoor opteren om een naar een andere autokeuring te gaan. Dit kan ook in een andere stad of provincie. U bent immers vrij om naar het centrum van uw keuze te gaan. Enkel wanneer uw wagen een rood keuringsbewijs krijgt bent U verplicht om dezelfde autokeuring te gaan. Hebt u dus van de autokeuring Brugge een rood keuringsbewijs ontvangen dan bent u wel verplicht om naar dat station te gaan. U kan niet bij een andere keuring terecht. Ook niet wanneer dat andere keuringscentrum deel uitmaakt van dezelfde groep.

Eigenaars van een wagen kiezen er soms voor om naar een ander station te gaan omdat de openingsuren beter overeenstemmen met hun persoonlijke agenda. Vooral de data waarop u op afspraak kan niet in alle stations dezelfde.

Andere autokeuringen in de buurt van keuring van Brugge:

Welke keuringen worden er uitgevoerd in de autokeuring Brugge?

Er bestaan verschillende soorten van keuringen. Onderstaande keuringen zijn mogelijk in de Brugse schouwing:

 • Periodieke keuring
 • Herkeuring
 • Tweedehandskeuring
 • LPG keuring
 • Tuning
 • Oldtimer keuring
 • ADR-keuring
 • CEMT-keuring
 • Keuring na ongeval
 • Eerste keuring
 • CNG keuring

Autokeuring Brugge openingsuren – Afspraak maken – Extra info

Wat de openingsuren betreft verwijzen wij U naar graag door naar onze algemene pagina over de openingsuren van de autokeuring in Vlaanderen en Wallonië. De diverse keuringscentra zijn eigendom van verschillende firma’s. Toch hebben ze besloten om hun openingsuren op elkaar af te stemmen. Dit zowel inzake de gewone openingsuren waar U zonder afspraak terecht kan. Alsook voor de specifieke dagen waar U op afspraak naar de autokeuring kan gaan. U doet er goed aan om via internet of telefonisch te checken of de technische controle open is op de dag die U hebt uitgekozen.

U vindt op deze pagina de autokeuring Brugge contactgegevens. Wenst u in Brugge een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat online of telefonisch. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Brugge kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Er is ook een webcam voor de autokeuring van Brugge. Foto’s van de keuring op Foursquare.

Gegevens technische controle Brugge

autokeuring Brugge openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Brugge? Is er een nieuwe link voor de webcam? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Brugge én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!