Contactgegevens keuring Londerzeel

Contactgegevens autokeuring Londerzeel


Technologielaan 37
1840 Londerzeel

Is de keuring in Londerzeel op afspraak?

  • Regeling vanaf 1 augustus 2022:
  • Jaarlijkse periodieke keuring personenwagens, mobilhomes en lichte bedrijfsvoertuigen: maandag tot donderdag op afspraak, op vrijdag zonder afspraak
  • Tweedehandskeuring personenwagen, mobilhomes en lichte bedrijfsvoertuigen: enkel op afspraak
  • Keuring van voertuigen van meer dan 3500 kg: zonder afspraak
  • Keuring van aanhangwagens: zonder afspraak
  • Herkeuring personenwagen, mobilhomes en lichte bedrijfsvoertuigen: zonder afspraak
  • Keuring na ongeval: enkel op afspraak
  • Keuring homologatie: enkel op afspraak

Openingsuren

Maandag: van 07u00 tot 19u00 *
Dinsdag: van 07u00 tot 17u00
Woensdag: van 07u00 tot 17u00
Donderdag: van 07u00 tot 19u00 *
Vrijdag: van 07u00 tot 17u00
  • * Maandag en donderdag enkel op afspraak van 17u tot 19u. Dit enkel voor periodieke keuringen.
  • Laatste keuring zonder afspraak vangt aan om 16u30. In functie van de drukte kunnen de wachtrijen vervroegd worden afgesloten.

De Autokeuring Londerzeel is het officiële keuringsstation voor Londerzeel en omgeving. Dit betekent evenwel niet dat u verplicht bent om uw voertuig bij dit keuringcentrum aan te bieden.

U kan ervoor opteren om een naar een andere autokeuring te gaan. Dit kan ook in een andere stad of provincie. U bent immers vrij om naar het centrum van uw keuze te gaan. Enkel wanneer uw wagen een rood keuringsbewijs krijgt bent U verplicht om dezelfde autokeuring te gaan. Hebt u dus van de autokeuring Londerzeel een rood keuringsbewijs ontvangen dan bent u wel verplicht om naar dat station te gaan. U kan niet bij een andere keuring terecht. Ook niet wanneer dat andere keuringcentrum deel uitmaakt van dezelfde groep.

Wanneer U van de autokeuring Londerzeel een uitnodiging per post ontvangt betekent dit niet dat U naar dat station moet gaan. De uitnodiging is bedoeld om u er aan te herinneren dat U met uw wagen binnenkort naar de controle moet gaan. Deze bevat de gegevens van de technische controle Londerzeel omdat dit de keuring is die zich het dichtst bij uw woonplaats bevindt. U kan gerust naar een ander station gaan en de uitnodigingskaart meenemen.

Eigenaars van een wagen kiezen er soms voor om naar een ander station te gaan omdat de openingsuren beter overeenstemmen met hun persoonlijke agenda. Vooral de data waarop u op afspraak kan niet in alle stations dezelfde.

Autokeuring Londerzeel openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Londerzeel openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Londerzeel openingsuren vindt U op onze pagina ‘openingsuren’.

U vindt op deze pagina de autokeuring Londerzeel contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Londerzeel kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantLonderzeeliodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Londerzeel.

Gegevens technische controle Londerzeel

autokeuring Londerzeel openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Londerzeel? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Londerzeel én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!