Contactgegevens keuring Rotselaar

Contactgegevens autokeuring Rotselaar


Ambachtelijke zone Wingepark, 3

Openingsuren

Maandag: van 07u00 tot 19u00 *
Dinsdag: van 07u00 tot 17u00
Woensdag: van 07u00 tot 17u00
Donderdag: van 07u00 tot 19u00 *
Vrijdag: van 07u00 tot 17u00
  • * Maandag en donderdag enkel op afspraak van 17u tot 19u
  • Er geldt een gemengd systeem: het is altijd mogelijk om tijdens de openingsuren een gewone keuring voor een personenwagen of bedrijfsvoertuig uit te voeren met of zonder afspraak.
  • Keuring voor verkoop kan enkel op afspraak.
  • Een herkeuring is altijd zonder afspraak. Voertuigen die komen voor een herkeuring staan in een aparte rij. Ze worden met voorrang behandeld.
  • Keuring na een ongeval: niet mogelijk in dit station, enkel in Brasschaat, Willebroek, Alken en Diest
  • Keuring voor verlaagde voertuigen: niet mogelijk in dit station, enkel in Brasschaat, Willebroek, Alken en Diest
  • Invoerprocedure: enkel op afspraak

De meeste eigenaars van een voertuig die in Rotselaar, Werchter of Wezemaal wonen bieden hun wagen aan in de Autokeuring Rotselaar.

Het is evenwel zo dat je in België niet verplicht bent op de schouwing te kiezen die het dicht bij je woning ligt. Je kan dus gerust je aanbieden in een ander station. Voor vele inwoners van Rotselaar en omgeving is de autokeuring Rotselaar natuurlijk het meest praktische. maar dan is niet altijd het geval. Wie werkt in de buurt van een andere automobielinspectie kan zijn wagen daar ook aanbieden. Bovendien kan het voorkomen dat je in een ander station een afspraak kan maken die beter aansluit bij je eigen agenda. In plaats van de Autokeuring Rotselaar gan je dan gewoon naar een ander station van je keuze. Is je voertuig afgekeurd in de Autokeuring Rotselaar? Dan ben je wel verplicht om terug te gaan naar dit station. Wie zijn wagen moet laten herkeuren dient dit te laten doen in de schouwing waar de wagen werd afgekeurd.

Je ontvangt per post een uitnodiging om je wagen aan te bieden bij de technische inspectie. Voor de volledigheid worden voor inwoners uit de omgeving de contactgegevens van de autokeuring Rotselaar vermeld. Ook wanneer je dit kaartje hebt ontvangen kan je nog vrij kiezen naar welke keuring je gaat. Je kan net zo goed naar Halle of Londerzeel gaan. En je mag bij wijze van spreken ook naar Mechelen of Brugge rijden.

Voor wat de openingsuren betreft zijn deze in de autokeuring Rotselaar gelijklopend met de andere autokeuringen. Er zijn onderling wel verschillen in de dagen waarop je een afspraak kan maken. Bovendien staat de agenda in het ene station vlugger vol dan in het andere. Je kan dus ook bij verschillende keuringcentra in je regio navragen wanneer je een afspraak kan krijgen.

Autokeuring Rotselaar openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Rotselaar openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Rotselaar openingsuren vindt U op onze pagina ‘openingsuren’.

U vindt op deze pagina de autokeuring Rotselaar contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Rotselaar kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Rotselaar.

Gegevens technische controle Rotselaar

autokeuring Rotselaar openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Rotselaar? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Rotselaar én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!