Contactgegevens keuring Sint-Denijs-Westrem SBAT

Autokeuring Sint-Denijs-Westrem


Keuringscentrum 37
Poortakkerstraat 127
9051 Sint-Denijs-Westrem
Telefoon: 09/221 51 16
Fax: 09/221 46 17
autokeuring.sint-denijs-westrem@sbat.be

Openingsuren

De SBAT schouwing in Sint-Denijs-Westrem werkt vooral op afspraak. Je kan voor het station van Sint-Denijs-Westrem online een afspraak vastleggen. Problemen met het vastleggen van de afspraak via de website? Je kan van maandag tot vrijdag van 8u00 tot 17u00 terecht in het callcenter op 078/15.12.43

Is de keuring in Sint-Denijs-Westrem op afspraak?

Keuring personenwagen

  • De keuring van personenwagens is mogelijk met of zonder afspraak, maar een afspraak is wel aan te raden.
  • Tussen 17 en 19 uur, op maandag en donderdag, wordt er enkel op afspraak gewerkt.
  • Autokeuringen zonder afspraak worden tot de keuring toegelaten volgens de drukte in het station. De laatste keuring in Sint-Denijs-Westrem start om 16u45

Tweedehandskeuring – keuring voor verkoop

  • Een tweedehandskeuring of keuring voor verkoop kan enkel op afspraak. Dit kan online of telefonisch via 078/15.12.43
  • Dit kan op afspraak van maandag tot vrijdag

Keuring lichte vracht, mobilhomes en campers, minibussen en aanhangwagens

  • Keuring van dit type voertuigen is altijd op afspraak
  • Je kan in Sint-Denijs-Westrem dus niet zonder afspraak naar de autokeuring gaan met lichte vracht, mobilhomes en campers, minibussen en aanhangwagens

Afspraak voor voertuigen van meer 3500 kg

  • In het keuringsstation van Sint-Denijs-Westrem heb je altijd een afspraak nodig om zwaar vervoer te laten keuren.

De Autokeuring Sint-Denijs-Westrem is het officiële keuringsstation voor Sint-Denijs-Westrem en omgeving.

Dit betekent evenwel niet dat u verplicht bent om uw voertuig bij dit keuringcentrum aan te bieden. U kan ervoor opteren om een naar een andere autokeuring te gaan. Dit kan ook in een andere stad of provincie. U bent immers vrij om naar het centrum van uw keuze te gaan. Enkel wanneer uw wagen een rood keuringsbewijs krijgt bent U verplicht om dezelfde autokeuring te gaan. Hebt u dus van de autokeuring Sint-Denijs-Westrem een rood keuringsbewijs ontvangen dan bent u wel verplicht om naar dat station te gaan. U kan niet bij een andere keuring terecht. Ook niet wanneer dat andere keuringcentrum deel uitmaakt van dezelfde groep.

Wanneer U van de autokeuring Sint-Denijs-Westrem een uitnodiging per post ontvangt betekent dit niet dat U naar dat station moet gaan. De uitnodiging is bedoeld om u er aan te herinneren dat U met uw wagen binnenkort naar de controle moet gaan. Deze bevat de gegevens van de technische controle Sint-Denijs-Westrem omdat dit de keuring is die zich het dichtst bij uw woonplaats bevindt. U kan gerust naar een ander station gaan en de uitnodigingskaart meenemen.

Eigenaars van een wagen kiezen er soms voor om naar een ander station te gaan omdat de openingsuren beter overeenstemmen met hun persoonlijke agenda. Vooral de data waarop u op afspraak kan niet in alle stations dezelfde.

Autokeuring Sint-Denijs-Westrem openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Sint-Denijs-Westrem openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Sint-Denijs-Westrem openingsuren vindt U op onze pagina ‘openingsuren’.

U vindt op deze pagina de autokeuring Sint-Denijs-Westrem contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Sint-Denijs-Westrem kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Sint-Denijs-Westrem.

Gegevens technische controle Sint-Denijs-Westrem

autokeuring Sint-Denijs-Westrem openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Sint-Denijs-Westrem? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Sint-Denijs-Westrem én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!