De Autokeuring Wevelgem is het officiële keuringsstation voor Wevelgem en omgeving.

Dit betekent evenwel niet dat u verplicht bent om uw voertuig bij dit keuringcentrum aan te bieden. U kan ervoor opteren om een naar een andere autokeuring te gaan. Dit kan ook in een andere stad of provincie. U bent immers vrij om naar het centrum van uw keuze te gaan. Enkel wanneer uw wagen een rood keuringsbewijs krijgt bent U verplicht om dezelfde autokeuring te gaan. Hebt u dus van de autokeuring Wevelgem een rood keuringsbewijs ontvangen dan bent u wel verplicht om naar dat station te gaan. U kan niet bij een andere keuring terecht. Ook niet wanneer dat andere keuringcentrum deel uitmaakt van dezelfde groep.

Wanneer U van de autokeuring Wevelgem een uitnodiging per post ontvangt betekent dit niet dat U naar dat station moet gaan. De uitnodiging is bedoeld om u er aan te herinneren dat U met uw wagen binnenkort naar de controle moet gaan. Deze bevat de gegevens van de technische controle Wevelgem omdat dit de keuring is die zich het dichtst bij uw woonplaats bevindt. U kan gerust naar een ander station gaan en de uitnodigingskaart meenemen.

Eigenaars van een wagen kiezen er soms voor om naar een ander station te gaan omdat de openingsuren beter overeenstemmen met hun persoonlijke agenda. Vooral de data waarop u op afspraak kan niet in alle stations dezelfde.

Autokeuring Wevelgem openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Wevelgem openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Wevelgem openingsuren vindt U op onze pagina ‘openingsuren’.

U vindt op deze pagina de autokeuring Wevelgem contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Wevelgem kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Wevelgem.

Gegevens technische controle Wevelgem

autokeuring Wevelgem openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Wevelgem? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Wevelgem én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!


Contactgegevens keuring Wevelgem

Contactgegevens autokeuring Wevelgem
Autokeuring KM Wevelgem
Noordstraat 3
telefoon: 059 25 55 55 – fax: 056 43 27 71

Is de keuring in Wevelgem altijd op afspraak?

  • Auto’s, bestelwagens met een MTM tot 3500 kg, mobilhomes en minibussen: van maandag tot vrijdag met of zonder afspraak.
  • Vrachtwagen, bus, oplegger en aanhangwagen: van maandag tot vrijdag zonder afspraak
  • Een keuring voor verkoop van een voertuig is bij voorkeur op afspraak
  • Online een afspraak maken? Meer info en weblinks op overzichtspagina afspraak maken met de keuring.

Openingsuren

Maandag: van 07u00 tot 19u00 *
Dinsdag: van 07u00 tot 17u00
Woensdag: van 07u00 tot 17u00
Donderdag: van 07u00 tot 19u00 *
Vrijdag: van 07u00 tot 17u00
  • * Maandag en donderdag op afspraak van 17u tot 19u