Contactgegevens keuring Brasschaat

Contactgegevens autokeuring Brasschaat


Autokeuring Keuringscentrum 48
Sint-Jobsesteenweg 134
2930 Brasschaat

Openingsuren

Maandag: van 07u00 tot 17u00
Dinsdag: van 07u00 tot 17u00
Woensdag: van 07u00 tot 17u00
Donderdag: van 07u00 tot 19u00
Vrijdag: van 07u00 tot 17u00
  • Er geldt een gemengd systeem: het is altijd mogelijk om tijdens de openingsuren een gewone keuring voor een voertuig uit te voeren met of zonder afspraak.
  • Keuring voor verkoop kan enkel op afspraak.
  • Voor de stations Hoboken, Mechelen, Tienen en Brasschaat is het niet mogelijk om een afspraak te maken voor een keuring bedrijfsvoertuigen.
  • Een herkeuring is altijd zonder afspraak. Voertuigen die komen voor een herkeuring staan in een aparte rij. Ze worden met voorrang behandeld.
  • Keuring na een ongeval: op afspraak
  • Keuring voor verlaagde voertuigen: enkel op afspraak
  • Invoerprocedure is niet mogelijk in dit station, enkel in Antwerpen-Noorderlaan, Turnhout, Willebroek, Alken en Rotselaar

De Autokeuring Brasschaat is het officiële keuringsstation voor Brasschaat en omgeving. Dit betekent evenwel niet dat u verplicht bent om uw voertuig bij dit keuringcentrum aan te bieden.

U kan ervoor opteren om een naar een andere autokeuring te gaan. Dit kan ook in een andere stad of provincie. U bent immers vrij om naar het centrum van uw keuze te gaan. Enkel wanneer uw wagen een rood keuringsbewijs krijgt bent U verplicht om dezelfde autokeuring te gaan. Hebt u dus van de autokeuring Brasschaat een rood keuringsbewijs ontvangen dan bent u wel verplicht om naar dat station te gaan. U kan niet bij een andere keuring terecht. Ook niet wanneer dat andere keuringcentrum deel uitmaakt van dezelfde groep.

Wanneer U van de autokeuring Brasschaat een uitnodiging per post ontvangt betekent dit niet dat U naar dat station moet gaan. De uitnodiging is bedoeld om u er aan te herinneren dat U met uw wagen binnenkort naar de controle moet gaan. Deze bevat de gegevens van de technische controle Brasschaat omdat dit de keuring is die zich het dichtst bij uw woonplaats bevindt. U kan gerust naar een ander station gaan en de uitnodigingskaart meenemen.

Eigenaars van een wagen kiezen er soms voor om naar een ander station te gaan omdat de openingsuren beter overeenstemmen met hun persoonlijke agenda. Vooral de data waarop u op afspraak kan niet in alle stations dezelfde.

Autokeuring Brasschaat openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Brasschaat openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Brasschaat openingsuren vindt U op onze pagina ‘openingsuren’.

U vindt op deze pagina de autokeuring Brasschaat contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Brasschaat kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Brasschaat.

Gegevens technische controle Brasschaat

autokeuring Brasschaat openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Brasschaat? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Brasschaat én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!