Contactgegevens keuring Vorst

Autokeuring Vorst
Keuringscentrum 10
Bollinckxstraat 314
1190 Vorst
Telefoon: 02/412 07 12
Fax: 02/412 07 29

Openingsuren

Maandag: van 07u00 tot 17u00
Dinsdag: van 07u00 tot 17u00
Woensdag: van 07u00 tot 17u00
Donderdag: van 07u00 tot 19u00 *
Vrijdag: van 07u00 tot 17u00

* Donderdag van 17 tot 19 uur enkel op afspraak

Is keuring in Vorst op afspraak?

Keuring personenwagens en gelijkgesteld

 • Periodieke keuring met of zonder afspraak
 • Herkeuring zonder afspraak
 • Keuring voor verkoop op afspraak

Keuring lichte vracht

 • Periodieke keuring enkel op afspraak
 • Herkeuring zonder afspraak
 • Keuring voor verkoop op afspraak

Keuring aanhangwagen

 • Periodieke keuring enkel op afspraak
 • Herkeuring zonder afspraak
 • Keuring voor verkoop op afspraak

Keuring vrachtwagens

 • Periodieke keuring enkel op afspraak
 • Herkeuring zonder afspraak
 • Keuring voor verkoop op afspraak

Keuring bussen en autocars

 • Periodieke keuring enkel op afspraak
 • Herkeuring zonder afspraak
 • Keuring voor verkoop op afspraak

De Autokeuring Vorst is het officiële keuringsstation voor Vorst en omgeving.

Dit betekent evenwel niet dat u verplicht bent om uw voertuig bij dit keuringscentrum aan te bieden. U kan ervoor opteren om een naar een andere autokeuring te gaan. Dit kan ook in een andere stad of provincie. U bent immers vrij om naar het centrum van uw keuze te gaan. Enkel wanneer uw wagen een rood keuringsbewijs krijgt bent U verplicht om dezelfde autokeuring te gaan. Hebt u dus van de autokeuring Vorst een rood keuringsbewijs ontvangen dan bent u wel verplicht om naar dat station te gaan. U kan niet bij een andere keuring terecht. Ook niet wanneer dat andere keuringscentrum deel uitmaakt van dezelfde groep.

Wanneer U van de autokeuring Vorst een uitnodiging per post ontvangt betekent dit niet dat U naar dat station moet gaan. De uitnodiging is bedoeld om u er aan te herinneren dat U met uw wagen binnenkort naar de controle moet gaan. Deze bevat de gegevens van de technische controle Vorst omdat dit de keuring is die zich het dichtst bij uw woonplaats bevindt. U kan gerust naar een ander station gaan en de uitnodigingskaart meenemen.

Eigenaars van een wagen kiezen er soms voor om naar een ander station te gaan omdat de openingsuren beter overeenstemmen met hun persoonlijke agenda. Vooral de data waarop u op afspraak kan niet in alle stations dezelfde.

Autokeuring Vorst openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Vorst openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Vorst openingsuren vindt U op onze pagina ‘openingsuren’.

U vindt op deze pagina de autokeuring Vorst contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Vorst kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Vorst.

Gegevens technische controle Vorst

autokeuring Vorst openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Vorst? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Vorst én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!