Contactgegevens keuring Vilvoorde

Contactgegevens autokeuring Vilvoorde


De autokeuring van Vilvoorde is verhuisd naar Zemst:

Gegevens autokeuring Zemst

Openingsuren

De Autokeuring Vilvoorde was het officiële keuringsstation voor Vilvoorde en omgeving.

Dit betekende evenwel niet dat u verplicht was om uw voertuig bij dit keuringcentrum aan te bieden. U kan ervoor opteren om een naar een andere autokeuring te gaan. Dit kan ook in een andere stad of provincie. U bent immers vrij om naar het centrum van uw keuze te gaan. Enkel wanneer uw wagen een rood keuringsbewijs krijgt bent U verplicht om dezelfde autokeuring te gaan. Hebt u dus van de autokeuring Vilvoorde een rood keuringsbewijs ontvangen dan bent u wel verplicht om naar dat station te gaan. U kan niet bij een andere keuring terecht. Ook niet wanneer dat andere keuringcentrum deel uitmaakt van dezelfde groep.

Wanneer U van de autokeuring Vilvoorde een uitnodiging per post ontving betekende dit niet dat U naar dat station moet gaan. De uitnodiging is bedoeld om u er aan te herinneren dat U met uw wagen binnenkort naar de controle moet gaan. Deze bevat de gegevens van de technische controle Vilvoorde omdat dit de keuring is die zich het dichtst bij uw woonplaats bevondt. U kan gerust naar een ander station gaan en de uitnodigingskaart meenemen.

Eigenaars van een wagen kiezen er soms voor om naar een ander station te gaan omdat de openingsuren beter overeenstemmen met hun persoonlijke agenda. Vooral de data waarop u op afspraak kan niet in alle stations dezelfde.

Autokeuring Vilvoorde openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Vilvoorde openingsuren kwamen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast werden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kon een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Vilvoorde openingsuren stond  op onze pagina ‘openingsuren’. Dit station is nu verhuisd naar Zemst.

U vindt op deze pagina de autokeuring Vilvoorde contactgegevens. Deze zijn niet meer geldig aangezien dit station is verhuisd naar Zemst. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle met een station in Vlaams-Brabant? Dan kan telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Vilvoorde kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring.

Gegevens technische controle Vilvoorde

autokeuring Vilvoorde openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Vilvoorde? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Vilvoorde én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn! UPDATE: dit keuringscentrum is verhuisd naar Zemst!