Contactgegevens keuring Hechtel-Eksel

Autokeuring Hechtel-Eksel


Keuringscentrum 52
Eindhovensebaan 50
3941 Hechtel-Eksel
info@autoveiligheid.be

Openingsuren

Maandag: van 07u00 tot 19u00
Dinsdag: van 07u00 tot 17u00
Woensdag: van 07u00 tot 17u00
Donderdag: van 07u00 tot 19u00
Vrijdag: van 07u00 tot 17u00
  • Er geldt een gemengd systeem: het is altijd mogelijk om tijdens de openingsuren een gewone keuring voor een personenwagen of bedrijfsvoertuig uit te voeren met of zonder afspraak.
  • Keuring voor verkoop kan enkel op afspraak.
  • Een herkeuring is altijd zonder afspraak. Voertuigen die komen voor een herkeuring staan in een aparte rij. Ze worden met voorrang behandeld.
  • Keuring na een ongeval: niet mogelijk in dit station, enkel in Brasschaat, Willebroek, Alken en Diest
  • Keuring voor verlaagde voertuigen: niet mogelijk in dit station, enkel in Brasschaat, Willebroek, Alken en Diest
  • Invoerprocedure is niet mogelijk in dit station, enkel in Antwerpen-Noorderlaan, Turnhout, Willebroek, Alken en Rotselaar

Wie in Hechtel-Eksel of Leopoldsburg woont zal meestal zijn wagen aanbieden in de autokeuring Hechtel-Eksel. Voor de meeste mensen in dit het meest praktische.

Toch ben je helemaal niet verplicht om als inwoner van deze gemeenten te kiezen voor de schouwing in Hechtel-Eksel. Je bent in België vrij om naar een keuringsstation van je eigen keuze te gaan. Je kan er dus net zo goed voor kiezen om naar de technische inspectie te gaan in bijvoorbeeld Alken, As of Heers.  Je kan ook een centrum kiezen buiten de provincie Limburg.

Je moet ook niet elk jaar naar dezelfde autokeuring teruggaan. We merken in de marge wel even het volgende op. Wanneer je je wagen hebt laten keuren in de autokeuring Hechtel-Eksel en je hebt geen groen schouwingsbewijs gekregen zal je voor de herkeuring wel opnieuw naar de technische inspectie van Hechtel-Eksel moeten gaan. Een herkeuring moet immers wel in hetzelfde station gebeuren.

Je krijgt een tijdje voor de vervaldatum van je groene schouwingsbewijs een kaartje van de keuring in de bus. Dit dient om je er aan te herinneren dat het tijd wordt op je wagen bij de keuring voor te rijden. Woon je in de omgeving van de autokeuring Hechtel-Eksel zullen de gegevens van dit laatste station vermeld staan op het kaartje. Toch is dit ook enkel ten titel van informatie. Je kan gerust je wagen bij een andere schouwing aanbieden. Het kan immers voorkomen dat een ander keuringsstation op het woon-werk traject ligt en dus gemakkelijker bereikbaar is. Of het kan gebeuren dat het niet meteen lukt om in de autokeuring Hechtel-Eksel een afspraak te krijgen op een datum en uur dat je past. Bij een ander keuringscentrum kan dat wel het geval zijn.

Autokeuring Hechtel-Eksel openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Hechtel-Eksel openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Hechtel-Eksel openingsuren vindt U op onze pagina ‘openingsuren’.

U vindt op deze pagina de autokeuring Hechtel-Eksel contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Hechtel-Eksel kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Hechtel-Eksel.

Gegevens technische controle Hechtel-Eksel

autokeuring Hechtel-Eksel openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Hechtel-Eksel? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Hechtel-Eksel én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!