Contactgegevens keuring Oostende

Contactgegevens autokeuring Oostende
Autokeuring KM Oostende
Zandvoordestraat 442A
8400 Oostende
telefoon: 059 25 55 55 – fax: 059 55 27 80

Is de keuring in Oostende altijd op afspraak?

  • Auto’s, bestelwagens met een MTM tot 3500 kg, mobilhomes en minibussen: van maandag tot vrijdag met of zonder afspraak.
  • Vrachtwagen, bus, oplegger en aanhangwagen: van maandag tot vrijdag zonder afspraak
  • Een keuring voor verkoop van een voertuig is bij voorkeur op afspraak
  • Online een afspraak maken? Meer info en weblinks op overzichtspagina afspraak maken met de keuring.

Openingsuren

Maandag: van 07u00 tot 19u00 *
Dinsdag: van 07u00 tot 17u00
Woensdag: van 07u00 tot 17u00
Donderdag: van 07u00 tot 19u00 *
Vrijdag: van 07u00 tot 17u00
  • * Maandag en donderdag op afspraak van 17u tot 19u

De Autokeuring Oostende is het officiële keuringsstation voor Oostende en omgeving. Dit betekent evenwel niet dat u verplicht bent om uw voertuig bij dit keuringscentrum aan te bieden. U kan ervoor opteren om een naar een andere autokeuring te gaan. Dit kan ook in een andere stad of provincie. U bent immers vrij om naar het centrum van uw keuze te gaan.

Enkel wanneer uw wagen een rood keuringsbewijs krijgt bent U verplicht om dezelfde autokeuring te gaan. Hebt u dus van de autokeuring Oostende een rood keuringsbewijs ontvangen dan bent u wel verplicht om naar dat station te gaan. U kan niet bij een andere keuring terecht. Ook niet wanneer dat andere keuringscentrum deel uitmaakt van dezelfde groep.

Wanneer U van de autokeuring Oostende een uitnodiging per post ontvangt betekent dit niet dat U naar dat station moet gaan. De uitnodiging is bedoeld om u er aan te herinneren dat U met uw wagen binnenkort naar de controle moet gaan. Deze bevat de gegevens van de technische controle Oostende omdat dit de keuring is die zich het dichtst bij uw woonplaats bevindt. U kan gerust naar een ander station gaan en de uitnodigingskaart meenemen.

Eigenaars van een wagen kiezen er soms voor om naar een ander station te gaan omdat de openingsuren beter overeenstemmen met hun persoonlijke agenda. De dichtste autokeuringen in de buurt van Oostende zijn KM Brugge en KM Diksmuide.

Autokeuring Oostende openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Oostende openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Oostende openingsuren vindt U op onze pagina ‘openingsuren’.

U vindt op deze pagina de autokeuring Oostende contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Oostende kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Oostende.

Gegevens technische controle Oostende

autokeuring Oostende openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Oostende? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Oostende én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!