Contactgegevens keuring Zwijnaarde SBAT

Autokeuring Zwijnaarde


Keuringscentrum 30
Buitenring-Zwijnaarde 1
9052 Zwijnaarde
Telefoon: 09/222 54 30
Fax: 09/242 84 31
Email: autokeuring.zwijnaarde@sbat.be

Is de keuring in Zwijnaarde op afspraak?

Regeling vanaf 1 augustus 2022

Bij de SBAT autokeuring in Zwijnaarde is het enkel mogelijk om op afspraak langs te komen. Het is dus niet mogelijk om personenwagens of licht vrachtvervoer zonder voorafgaande afspraak voor te rijden. Dit voor alle soorten voertuigen:

  • Keuring personenwagen: op afspraak
  • Tweedehandskeuring – keuring voor verkoop: op afspraak
  • Keuring lichte vracht, mobilhomes en campers, minibussen en aanhangwagens: op afspraak
  • Afspraak voor voertuigen van meer 3500 kg: op afspraak

Je kan voor de SBAT schouwing een online afspraak maken. Problemen met het vastleggen van de afspraak via de website? Je kan van maandag tot vrijdag van 8u00 tot 17u00 terecht in het callcenter op 078/15.12.43

De Autokeuring Zwijnaarde is het officiële keuringsstation voor Zwijnaarde en omgeving.

Dit betekent evenwel niet dat u verplicht bent om uw voertuig bij dit keuringscentrum aan te bieden. U kan ervoor opteren om een naar een andere autokeuring te gaan. Dit kan ook in een andere stad of provincie. U bent immers vrij om naar het centrum van uw keuze te gaan. Enkel wanneer uw wagen een rood keuringsbewijs krijgt bent U verplicht om dezelfde autokeuring te gaan. Hebt u dus van de autokeuring Zwijnaarde een rood keuringsbewijs ontvangen dan bent u wel verplicht om naar dat station te gaan. U kan niet bij een andere keuring terecht. Ook niet wanneer dat andere keuringscentrum deel uitmaakt van dezelfde groep.

Wanneer U van de autokeuring Zwijnaarde een uitnodiging per post ontvangt betekent dit niet dat U naar dat station moet gaan. De uitnodiging is bedoeld om u er aan te herinneren dat U met uw wagen binnenkort naar de controle moet gaan. Deze bevat de gegevens van de technische controle Zwijnaarde omdat dit de keuring is die zich het dichtst bij uw woonplaats bevindt. U kan gerust naar een ander station gaan en de uitnodigingskaart meenemen.

Eigenaars van een wagen kiezen er soms voor om naar een ander station te gaan omdat de openingsuren beter overeenstemmen met hun persoonlijke agenda. Vooral de data waarop u op afspraak kan niet in alle stations dezelfde.

Autokeuring Zwijnaarde openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Zwijnaarde openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Zwijnaarde openingsuren vindt U op onze pagina ‘openingsuren’.

U vindt op deze pagina de autokeuring Zwijnaarde contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Zwijnaarde kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden.

Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Zwijnaarde.

Gegevens technische controle Zwijnaarde

autokeuring Zwijnaarde openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Zwijnaarde? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Zwijnaarde én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!