Contactgegevens keuring Brakel SBAT

Keuringscentrum 35
Industrielaan 8
Telefoon: 055/42.44.22
Fax: 055/42.11.45
Email: autokeuring.brakel@sbat.be

Openingsuren

Maandag: van 07u00 tot 19u00
Dinsdag: van 07u00 tot 17u00
Woensdag: van 07u00 tot 17u00
Donderdag: van 07u00 tot 19u00
Vrijdag: van 07u00 tot 17u00

 

Je kan voor de stations van SBAT een online afspraak maken. Problemen met het vastleggen van de afspraak via de website? Je kan van maandag tot vrijdag van 8u00 tot 17u00 terecht in het callcenter op 078/15.12.43

Is de keuring in Brakel op afspraak?

Keuring personenwagen

  • De keuring van personenwagens is altijd op afspraak.

Tweedehandskeuring – keuring voor verkoop

  • Dit kan alle dagen, van maandag tot vrijdag
  • Een tweedehandskeuring of keuring voor verkoop kan in Brakel enkel op afspraak. Dit kan online of telefonisch via 078/15.12.43

Keuring lichte vracht, mobilhomes en campers, minibussen en aanhangwagens

  • Keuring van dit type voertuigen is mogelijk van maandag tot vrijdag
  • In het keuringsstation van Brakel moet je geen afspraak maken voor de keuring van lichte vracht, mobilhomes en campers, minibussen en aanhangwagens.
  • Voertuigen zonder afspraak worden toegelaten in functie van de drukte in het station. De laatste keuring in Brakel start om 16u45

Afspraak voor voertuigen van meer 3500 kg

  • In de autokeuring van Brakel kan je met zwaar vervoer naar de keuring zonder afspraak
  • Keuring is mogelijk van maandag tot vrijdag
  • Zwaar vervoer zonder afspraak wordt toegelaten in functie van de drukte in het station. De laatste keuring in Brakel start om 16u45

De Autokeuring Brakel is het officiële keuringsstation voor Brakel en omgeving. Dit betekent evenwel niet dat u verplicht bent om uw voertuig bij dit keuringcentrum aan te bieden.

U kan ervoor opteren om een naar een andere autokeuring te gaan. Dit kan ook in een andere stad of provincie. U bent immers vrij om naar het centrum van uw keuze te gaan. Enkel wanneer uw wagen een rood keuringsbewijs krijgt bent U verplicht om dezelfde autokeuring te gaan. Hebt u dus van de autokeuring Brakel een rood keuringsbewijs ontvangen dan bent u wel verplicht om naar dat station te gaan. U kan niet bij een andere keuring terecht. Ook niet wanneer dat andere keuringcentrum deel uitmaakt van dezelfde groep.

Wanneer U van de autokeuring Brakel een uitnodiging per post ontvangt betekent dit niet dat U naar dat station moet gaan. De uitnodiging is bedoeld om u er aan te herinneren dat U met uw wagen binnenkort naar de controle moet gaan. Deze bevat de gegevens van de technische controle Brakel omdat dit de keuring is die zich het dichtst bij uw woonplaats bevindt. U kan gerust naar een ander station gaan en de uitnodigingskaart meenemen.

Eigenaars van een wagen kiezen er soms voor om naar een ander station te gaan omdat de openingsuren beter overeenstemmen met hun persoonlijke agenda. Vooral de data waarop u op afspraak kan niet in alle stations dezelfde.

Autokeuring Brakel openingsuren – Afspraak maken

De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Brakel openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Brakel openingsuren vindt U op onze pagina ‘openingsuren’.

U vindt op deze pagina de autokeuring Brakel contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email. Wij geven u voor alle Vlaamse en Brusselse autokeuringen de contactgegevens. Ook voor de autokeuring Brakel kan u het adres, het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Brakel.

Gegevens technische controle Brakel

autokeuring Brakel openingsurenWij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Brakel? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Brakel én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn!