autokeuring brugge webcam

De handigste manier om te vermijden dat u te lang moet wachten aan de autokeuring van Brugge is gebruik maken van één van de klantvriendelijke hulpmiddelen. De autokeuring camera of webcam en de mogelijkheid om op afspraak uw wagen aan te bieden zijn daarvan de beste voorbeelden.

Het is mogelijk om op bepaalde dagen een afspraak te maken. Past dit niet voor u? Dan is het uiteraard perfect mogelijk om uw wagen tijdens de publieke uren aan te bieden aan de technische controle van Brugge. Er is dan wel op bepaalde uren meer drukte. Ook daar werd door de technische controle aan gedacht. Elk keuringscentrum wil u immers zo goed mogelijk van dienst zijn.

Webcam schouwing Brugge

Door gebruik te maken van de keuring Brugge camera krijgt u een online beeld van de wachtrij aan de keuringslijnen. U kan op de zogenaamde webcam de drukte live bekijken. U moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat het beeld van de camera snel kan veranderen tijdens piekuren.

De keuring Brugge camera of webcam kan u online raadplegen via de pagina webcams.

We merken nog even op dat u, om gebruik te maken van de keuring Brugge camera, niet hoeft in te loggen op een website. U hebt ook helemaal geen speciale software nodig om de camera te bekijken. Een moderne computer met standaardsoftware en een internetverbinding volstaan.