Motorkeuring Antwerpen vanaf 2023In België moet je vanaf 2023 je motor te laten keuren na een ongeval of bij verkoop. Deze verplichting geldt dus ook voor motorrijders in de provincie Antwerpen. Hoewel het verplicht is om je motor te laten keuren, heb je als motorrijder in België wel de vrijheid om te kiezen bij welk keuringsstation je dit wilt laten doen.

Je kan voor een motorkeuring Antwerpen kiezen als provincie, maar dit hoeft niet. Je kan bijvoorbeeld ook beslissen om je motor te laten keuren bij een motorkeuring station in Vlaams-Brabant of een Oost-Vlaamse aanbieder van motorkeuringen. Zeker als dat dichterbij je werkplek ligt of als je er regelmatig langskomt. Net zoals bij een autokeuring zijn de kosten voor de keuring van een motor  zijn in elk keuringsstation.

Adressen motorkeuring Antwerpen

Als motorrijder in de provincie Antwerpen is het belangrijk om te weten waar je terecht kan voor een motorkeuring. Het is namelijk niet zo dat alle keuringsstations in de provincie ook motorkeuringen uitvoeren. Om je zoektocht naar een geschikt keuringsstation wat te vergemakkelijken, hebben wij hieronder een lijstje opgesteld van de keuringsstations in de provincie Antwerpen.

De uitbating van de motorkeuring Antwerpen is in handen van onderstaande onderneming:
BTC – Bureau voor Technische Controle & AV – AUTOVEILIGHEID nv
Lammerdries 7
Industrieterrein Geel West 4
2440 Geel