Opgelet: de Autokeuring van Harelbeke is verhuisd naar Zwevegem

Contactgegevens nieuwe autokeuring Zwevegem
Autokeuring KM Zwevegem
Pluim 6
8550 Zwevegem

De handigste manier om te vermijden dat u te lang moet wachten aan de autokeuring van Harelbeke is gebruik maken van één van de klantvriendelijke hulpmiddelen. De autokeuring camera of webcam en de mogelijkheid om op afspraak uw wagen aan te bieden zijn daarvan de beste voorbeelden.

Het is mogelijk om op bepaalde dagen een afspraak te maken. Past dit niet voor u? Dan is het uiteraard perfect mogelijk om uw wagen tijdens de publieke uren aan te bieden aan de technische controle van Harelbeke. Er is dan wel op bepaalde uren meer drukte. Ook daar werd door de technische controle aan gedacht.

Elk keuringscentrum wil u immers zo goed mogelijk van dienst zijn. Door gebruik te maken van de keuring Harelbeke camera krijgt u een online beeld van de wachtrij aan de keuringslijnen. U kan op de zogenaamde webcam of netcam de drukte live bekijken. U moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat het beeld van de camera snel kan veranderen tijdens piekuren.

De pagina met het overzicht van de webcams van de keuring vind je hier.

We merken nog even op dat u, om gebruik te maken van de keuring Harelbeke camera, niet hoeft in te loggen op een website. U hebt ook helemaal geen speciale software nodig om de camera te bekijken. Een moderne computer met standaardsoftware en een internetverbinding volstaan.