Keuring Wevelgem Camera

De handigste manier om te vermijden dat u te lang moet wachten aan de autokeuring van Wevelgem is gebruik maken van één van de klantvriendelijke hulpmiddelen. De autokeuring camera of webcam en de mogelijkheid om op afspraak uw wagen aan te bieden zijn daarvan de beste voorbeelden.

Het is mogelijk om op bepaalde dagen een afspraak te maken. Past dit niet voor u? Dan is het uiteraard perfect mogelijk om uw wagen tijdens de publieke uren aan te bieden aan de technische controle van Wevelgem. Er is dan wel op bepaalde uren meer drukte. Ook daar werd door de technische controle aan gedacht. Elk keuringscentrum wil u immers zo goed mogelijk van dienst zijn.

Webcam schouwing Wevelgem

Door gebruik te maken van de keuring Wevelgem camera krijgt u een online beeld van de wachtrij aan de keuringslijnen. U kan op de zogenaamde webcam of netcam de drukte live bekijken. U moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat het beeld van de camera snel kan veranderen tijdens piekuren.

De keuring Wevelgem camera of webcam kan u online raadplegen via de pagina Camera’s van de keuring.

We merken nog even op dat u, om gebruik te maken van de keuring Wevelgem camera, niet hoeft in te loggen op een website. U hebt ook helemaal geen speciale software nodig om de camera te bekijken. Een moderne computer met standaardsoftware en een internetverbinding volstaan.