Webcam autokeuring Kortrijk

Net zoals de meeste stations van de autokeuring in België beschikken de autokeuringen in de regio Kortrijk over een webcam. Er zijn namelijk autokeuringen gelegen in Deerlijk, Wevelgem en Zwevegem. Via de live camera is het mogelijk om na te gaan hoelang de wachtrij is aan deze schouwing. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat dit een momentopname is. Wanneer de afstand tot het keuringsstation in de regio Kortrijk te groot is kan de wachtrij al langer zijn geworden tegen dat je er bent.

Wachtrij Webcam Keuring Kortrijk

Wat als je op de webcamera van de keuring in de Kortrijkse regio ziet dat de wachtrij te lang is? Je kan nagaan welke periodes gedurende de dag de kalmste en de drukste zijn. Op basis daarvan kan je je bezoek plannen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een afspraak te maken. Op die manier word je meteen op het afgesproken tijdstip geholpen.

De live webcam van de keuringen in de regio van Kortrijk, gelegen in Deerlijk, Wevelgem en Zwevegem, kan je bekijken via onze overzichtspagina met webcams en camera’s. Deze pagina kan je gemakkelijk bereiken via onze homepage of ons hoofdmenu.