Afspraak maken keuring BruggeJe stelt jezelf de vraag “Hoe afspraak maken met de autokeuring in Brugge?”. We geven je hier graag wat meer uitleg over hoe je een afspraak regelt met de schouwing gelegen in Brugge. Op afspraak naar de controle gaan heeft alvast één groot verdeel. Je kan de wachttijd aan de ingang gevoelig verkorten.

Wie geen afspraak wil maken kan kijken op de webcam van de keuring in Brugge. Zo kan je de drukte aan de ingang nagaan. Opgelet, door de coronamaatregelen is het momenteel wel verplicht om een afspraak te maken.

Hoe maak je een afspraak?

Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden. Je kan telefonisch een afspraak maken. Dit kan enkel tijdens de kantooruren. De contactgegevens vind je op onze website. Wil je online een afspraak vastleggen? Dat kan ook. De KM beschikt over een website die 24/7 toegankelijk is. De gegevens vind je op onze overzichtspagina afspraken.

Het nummer om een telefonische afspraak te maken kan je terugvinden op de overzichtspagina van de technische controle in Brugge. Om een online afspraak te maken vind je de link op onze overzicht afspraak met autokeuring.

Autokeuring KM Brugge Afspraak

  • Online een afspraak maken? Meer info en weblinks op overzichtspagina afspraak maken met de keuring.
  • Vanaf 5 augustus 2022: personenwagen, lichte vrachtauto en minibus: van maandag tot donderdag altijd op afspraak – enkel op vrijdag zonder afspraak
  • Vanaf 1 augustus 2022 : vrachtwagen, bus, oplegger en aanhangwagen: maandag tot en met vrijdag ook zonder afspraak
  • Een keuring voor verkoop van een voertuig is altijd op afspraak